Snow Leopard ( Successful )

User avatar
sportfisio
Senior Member
Posts: 406
Joined: Wed Jul 22, 2009 11:40

Postby sportfisio » Fri Feb 11, 2011 19:06

Mmmm...I tought so! Right now I'm on 10.6.6, do I try same procedure? Thanks Neosan!

On more question: did you ue the graphic hack as Leventzolander said on 10.6.3? Can I do a "graphic benchmark" to check my actual performance?

And last question (sorry!): I want to move my actual Snow Leopard instalation to another external HDD, but doing that as restoring image on disk utilities, the other HDD don't boot on SL...what I'm doing wrong (I also formatted the HDD in Mac Journaled, MBR... a actual instalation)

So many thanks again!

EDIT: just did the voodoohda hack, and no mic yet...any idea?
Thanks

User avatar
sportfisio
Senior Member
Posts: 406
Joined: Wed Jul 22, 2009 11:40

Postby sportfisio » Sun Feb 13, 2011 10:09

Just found this,but I'm not brave enough to test it...(afraid for kernel panic!)
http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=246120

User avatar
sportfisio
Senior Member
Posts: 406
Joined: Wed Jul 22, 2009 11:40

Postby sportfisio » Sun Feb 13, 2011 10:15

Also, check this:
http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=237068

pretty interesting...

User avatar
sportfisio
Senior Member
Posts: 406
Joined: Wed Jul 22, 2009 11:40

Postby sportfisio » Tue Feb 15, 2011 08:34

Neosan wrote:Well you can try this using applescript but I've only tested only on Leopard.

Thanks to @unlistedJ from the Insanelymac forum, he's the one who sent me the trick to reset the 100 clicks.

CODE
do shell script "sudo killall -9 tbupddwu" password "YOUR PASSWORD" with administrator privileges


Can somebody help with this? Don't know how to use it the AppleScript...

Thanks!

Neosan
Member
Posts: 41
Joined: Sun Nov 29, 2009 06:30

Postby Neosan » Wed Feb 16, 2011 16:53

sportfisio wrote:Mmmm...I tought so! Right now I'm on 10.6.6, do I try same procedure? Thanks Neosan!

On more question: did you ue the graphic hack as Leventzolander said on 10.6.3? Can I do a "graphic benchmark" to check my actual performance?

And last question (sorry!): I want to move my actual Snow Leopard instalation to another external HDD, but doing that as restoring image on disk utilities, the other HDD don't boot on SL...what I'm doing wrong (I also formatted the HDD in Mac Journaled, MBR... a actual instalation)

So many thanks again!

EDIT: just did the voodoohda hack, and no mic yet...any idea?
Thanks


Yes i did try the Leventzolander guide, it works great and feels alot more snappier using the original
graphics driver.

For moving your osx to another hdd, i'd guess it won't work using disk utilites as it doesn't backup your chameleon. Maybe you can ask other forumers around here how to clone your osx.

For the voodoo hack i guess the mic doesn't work, there is a work around using this
http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=83633
Last time i've tried the 262_400 but only tested it on Leopard.
Maybe you can try and report back.

sportfisio wrote:Just found this,but I'm not brave enough to test it...(afraid for kernel panic!)
http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=246120


It won't work.

sportfisio wrote:Also, check this:
http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=237068

pretty interesting...


Sorry mate, works only on USB. Our's is using PCI.... it's different

Neosan
Member
Posts: 41
Joined: Sun Nov 29, 2009 06:30

Postby Neosan » Wed Feb 16, 2011 16:55

sportfisio wrote:Can somebody help with this? Don't know how to use it the AppleScript...

Thanks!


Just open applescript and paste the code into it.

Your is password is your password ie. sportfisio

User avatar
sportfisio
Senior Member
Posts: 406
Joined: Wed Jul 22, 2009 11:40

Postby sportfisio » Wed Feb 16, 2011 17:59

Neosan wrote:Yes i did try the Leventzolander guide, it works great and feels alot more snappier using the original
graphics driver.
...
For the voodoo hack i guess the mic doesn't work, there is a work around using this
http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=83633
Last time i've tried the 262_400 but only tested it on Leopard.
Maybe you can try and report back.


Thanks, Neosan! Sorry for posting useless links, I'm just starting with hackintosh, and don't have the specific programming and tech knowledge to discover useful info... :P So before kp my OS installation doing crazy experimentation, I prefer to ask...Sorry for that.

Maybe this one is more appropiated?
http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=132679&st=140

About Leventzolander graphics trick, you said you did it, but I benchmark more than Leventzolander without the trick...What is your benchs?

And about mic, I will try, but why you did with 262_400? Is that the one for our hardware?

PS: I've noticed that right now my sound is not stereo, I only get sound from Right speaker (and balance is set at middle, in preferences, but if I move to left, I get no sound...) Where is the problem?


Thanks again!!

Neosan
Member
Posts: 41
Joined: Sun Nov 29, 2009 06:30

Postby Neosan » Sat Feb 19, 2011 14:30

For the card reader driver the link you provide are meant for ricoh chipsets, ours are using TI
PX12XXX .

I'd guess the stereo only works on eraphone but i haven't tried the mic. ( Yes 262_400 is for our
hardware. ) But i only tested it on Leopard.

sportfisio wrote:Thanks, Neosan! Sorry for posting useless links, I'm just starting with hackintosh, and don't have the specific programming and tech knowledge to discover useful info... :P So before kp my OS installation doing crazy experimentation, I prefer to ask...Sorry for that.

Maybe this one is more appropiated?
http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=132679&st=140

About Leventzolander graphics trick, you said you did it, but I benchmark more than Leventzolander without the trick...What is your benchs?

And about mic, I will try, but why you did with 262_400? Is that the one for our hardware?

PS: I've noticed that right now my sound is not stereo, I only get sound from Right speaker (and balance is set at middle, in preferences, but if I move to left, I get no sound...) Where is the problem?


Thanks again!!

ceehoppy1st
Senior Member
Posts: 932
Joined: Sun Mar 07, 2010 07:00
Location: New Jersey

Postby ceehoppy1st » Sun Feb 20, 2011 07:01

[quote][/PS: I've noticed that right now my sound is not stereo, I only get sound from Right speaker (and balance is set at middle, in preferences, but if I move to left, I get no sound...) Where is the problem?QUOTE]

AFAIK the UX has only one speaker built in so only 1-channel sound, but stereo out from the headphone jack.
Same with the microphone, built in mike is mono, but the jack is stereo
UX280 U7700- ssd of the day - hardware test toy
UX37GN stock- U1500-hdd

User avatar
sportfisio
Senior Member
Posts: 406
Joined: Wed Jul 22, 2009 11:40

Postby sportfisio » Sun Feb 20, 2011 20:13

Hhehehe, thanks, but I knew that, I mean using the jack (connected to TV). Win sounds stereo, but SL not...

Thanks again!


Return to “Mac OS”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests